Advokat / Biträdande jurist

ANSÖK IDAG


Advokat / Biträdande jurist

Just nu söker vi dig som vill vara med och bygga framtidens advokatbyrå.

På Treschow & Partner får du arbeta brett med spännande och avancerade arbetsuppgifter i en stimulerande miljö med högt tempo. Detta gör du i tätt samarbete med några av Sveriges mest ambitiösa jurister.

Om Treschow & Partner

Advokatfirman Treschow & Partner arbetar med att skapa modern juridik där vi möter kunders unika behov. Genom vårt engagemang och professionalism erbjuder vi våra kunder kvalitativa och resultatrika lösningar på juridiska problem.

Vi är en modern advokatbyrå och verksamma inom flera rättsområden men med tonvikt på affärsjuridik, entreprenad- och fastighetsrätt samt processrätt. Vi är verksamma över hela Sverige och har vårt kontor i centrala Göteborg. Vår arbetsplats utmärker sig då våra dagar fylls med humor och högt i tak.

Vem vi söker

Juridik handlar om människor. Därför söker vi dig som är en social, utåtgående och hungrig talang som har ett brinnande intresse för juridiken. Utöver detta är en positiv och utåtriktad personlighet minst lika viktig för oss, tingstjänstgöring är meriterande. Vi är ett härligt gäng med hungriga och drivna jurister, vi arbetar tätt men du kommer arbeta självständigt med kvalificerade och utmanande uppdrag i en stimulerande arbetsmiljö. Det är meriterande om din juristutbildning eller tidigare erfarenheter är inriktad mot de kompetensområden som byrån verkar inom.

För att passa i rollen ser vi dessutom gärna att du:

  • är noggrann och strukturerad
  • inspireras av en hög ambitionsnivå.
  • tar ansvar för både större och mindre arbetsuppgifter

Utöver det finns vissa drivkrafter och intressen som vi gärna ser att våra medarbetare delar:

  • En vilja att hela tiden utvecklas
  • En prestigelös och lösningsorienterad attityd

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med nära kontakt med klienter. Tempot är ofta högt med många möjligheter till sociala kontakter och kunskapsutveckling. Vi är en byrå som har ambitionen att fortsätta växa, vilket kommer ge dig möjligheten att vara med och påverka både din och byråns roll.

Ansökan

Till din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev.

Vi hanterar ansökningar och kallar till intervjuer löpande. För frågor eller ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Frida Treschow på frida@treschowpartner.se, eller tel. 0704 70 06 81.


Sök nu!