Vi söker Advokat

VI ÄR ALLTID INTRESSERADE AV DUKTIGA MEDARBETARE

ADVOKAT

VI SÖKER DIG SOM VILL VARA MED OCH BYGGA FRAMTIDENS ADVOKATBYRÅ

Är du en person som trivs i en roll där du får vara med och bidra till en stimulerande arbetsmiljö på en advokatbyrå i framkant?

På Treschow & Partner får du arbeta självständigt med kvalificerade och utmanande uppdrag i en stimulerande arbetsmiljö. Här finner du en trivsam arbetsplats med trevliga och kompetenta kollegor i en prestigelös atmosfär. 

OM TRESCHOW & PARTNER

Advokatfirman Treschow & Partner är en modern fullservicebyrå. Genom vårt kundfokus, engagemang och rådgivning av högsta kvalité erbjuder vi våra kunder resultatrika lösningar på juridiska problem.

Våra jurister är verksamma inom flera rättsområden, för närvarande har vi tonvikt på köp-, avtalsrätt, entreprenad- och fastighetsrätt samt processrätt. Byrån utvärderar dock löpande våra klienters behov av olika specialist områden varför vi också kan vara nyfikna på advokater med inriktning utanför våra nuvarande specialist områden.

Vi som byrå särskiljer oss på flera sätt, vi utmanar branschen. Det gör vi genom vår prissättningsmodell, vår metod för att erbjuda juridiska tjänster för att göra det möjligt för fler ska få juridisk rådgivning. Vidare har vi en företagskultur som vi stolta, mer än gärna berättar mer om....

ARBETSBESKRIVNING

I din roll som advokat på Treschow & Partner kommer du att arbeta självständigt med kvalificerad juridisk rådgivning inom affärsjuridik med tonvikt på de områden som du har erfarenhet av. Detta gör du i tätt samarbete med några av Sveriges mest ambitiösa jurister. Du kommer att handleda biträdande jurister och kommer bli en viktig pusselbit i byråns verksamhet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är advokat. Vi tror att du är positiv, social, utåtriktad, noggrann och strukturerad. Vi ser gärna att du är en person som ständigt vill utvecklas, inspireras av en hög ambitionsnivå och att du har en prestigelös och lösningsorienterad inställning. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

DU ERBJUDS

Vi erbjuder ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med nära kontakt med klienter. Tempot är ofta högt med många möjligheter till sociala kontakter och kunskapsutveckling. Vi är ännu en ung byrå som har ambitionen att fortsätta växa, vilket kommer ge dig möjligheten att vara med och påverka både din och byråns roll.

ANSÖKAN

Till din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. Vi hanterar ansökningar och kallar till intervjuer löpande så välkommen att inkomma med din ansökan så snart som möjligt. För frågor eller ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Frida Treschow på frida@treschowpartner.se, eller tel 0704-70 06 81.

Varmt välkommen med din ansökan!


Är du vår nästa Advokat? Sök nu!