Praktikant

ANSÖK IDAG


Advokatfirman Treschow & Partner söker praktikant

Är du juriststuderande och söker efter en praktikplats på en modern och framåtlutad advokatbyrå? Då är kanske du precis den vi söker!

Just nu söker vi dig som vill praktisera på framtidens Advokatbyrå.

På Treschow & Partner får du praktisera brett med spännande och avancerade arbetsuppgifter i en stimulerande miljö. Detta gör du i tätt samarbete med några av Sveriges mest ambitiösa jurister.

Om Treschow & Partner

Advokatfirman Treschow & Partner arbetar med att skapa modern juridik där vi möter kunders unika behov. Genom vår passion, professionalism och personliga prägel erbjuder vi våra kunder resultatrika lösningar på juridiska problem.

Vi är en modern advokatbyrå och verksamma inom flera rättsområden men med tonvikt på affärsjuridik, entreprenad- och fastighetsrätt samt processrätt. Vi är verksamma över hela Sverige och har vårt kontor i centrala Göteborg. Vår arbetsplats utmärker sig då våra dagar fylls med humor och högt i tak.

Vem vi söker

Vi söker dig som är en social, utåtgående och en hungrig talang som har ett brinnande intresse för juridiken. Utöver detta är en positiv och utåtriktad personlighet minst lika viktig för oss. Vi är ett härligt gäng med hungriga och drivna jurister, vi arbetar tätt med kvalificerade och utmanande uppdrag i en stimulerande arbetsmiljö. Vi ser dessutom gärna att du:

  • är noggrann och strukturerad
  • inspireras av en hög ambitionsnivå
  • tar ansvar för både större och mindre arbetsuppgifter
  • har en vilja att utvecklas
  • har en prestigelös och lösningsorienterad attityd

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med nära kontakt med duktiga jurister. Tempot är ofta högt med många möjligheter till sociala kontakter och kunskapsutveckling.

Ansökan

Till din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev, skriv även gärna för vilken period du söker praktikplats. Skicka din ansökan till info@treschowpartner.se

Vi ser mycket fram, emot din ansökan!


Vill du bli en del av oss? Sök nu!