Vi söker Kontorschef

VI ÄR ALLTID INTRESSERADE AV DUKTIGA MEDARBETARE


KONTORSCHEF


ADVOKATBYRÅN TRESCHOW & PARTNER ÄR EN VÄXANDE ADVOKATBYRÅ

Just nu söker vi dig som vill vara med och bygga framtidens advokatbyrå!

Genom vårt kundfokus, engagemang och rådgivning av högsta kvalité erbjuder vi våra kunder resultatrika lösningar på juridiska problem.

Vi som byrå särskiljer oss på flera sätt, vi utmanar branschen. Det gör vi genom vår prissättningsmodell, vår metod för att erbjuda juridiska tjänster för att göra det möjligt för fler att söka juridisk rådgivning. Vidare har vi en företagskultur som vi stolta, mer än gärna berättar mer om....

MER OM TJÄNSTEN

Du har personalansvar för kontorets snart 15 medarbetare samt ekonomiskt ansvar för byråns resultat. Din viktigaste uppgift är att ha ett ekonomiskt fokus och coacha juristerna så att dessa i sin tur kan leverera med hög kvalitet, god lönsamhet och tillväxt.

Handledningen av juristerna gör du i samarbete med byråns övriga tre advokater.

I ditt ansvar ingår bland annat:

  • Att leda kontoret: Du leder och utvecklar våra medarbetare samt upprätthåller ett gott arbetsklimat och informationsflöde.
  • Affären: Du ansvarar för att kontorets affärer är lönsamma och att vi satsar på de affärer som långsiktigt ger kontoret en sund tillväxt.
  • Strategiskt arbete: Du ser till att kontoret erbjuder rätt tjänster och är rustade för framtidens behov. I det dagliga arbetet ser du till att teamet är uppdaterade och att våra mål är tydligt kommunicerade. Vidare följer du löpande upp verksamheten samt säkerställer att vi har nöjda kunder.

Ovan punkter omfattar en deltidstjänst varpå övrig tid förväntas du arbeta med juridisk rådgivning.

DIN PROFIL

För att lyckas behöver du:

  • Ha ett stort intresse för människor för att vara med och bygga framgångsrika team.
  • Ha ekonomisk erfarenhet och en förståelse av vad det innebär att driva kontor och dess verksamhet.
  • Ett stort yrkesmässigt engagemang.
  • Förmågan att leda, sprida energi och motivera andra människor.

Du är jurist, en driven person och trygg i ditt ledarskap. Du välkomnar förändring och trivs med att jobba mot mål. Det är meriterande om du är advokat men inte nödvändigt.

ANSÖKAN

Till din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. Vi hanterar ansökningar och kallar till intervjuer löpande så välkommen att inkomma med din ansökan så snart som möjligt. För frågor eller ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Frida Treschow på frida@treschowpartner.se, eller tel 0704-70 06 81.

Varmt välkommen med din ansökan!Är du vår nästa kontorschef? Sök nu!