Fastighets och entreprenadjuridik

Navigera i fastighets- och byggbranschens juridiska utmaningar med Treschow & Partner.

I en värld där fastighetsaffärer och byggprojekt blir allt mer komplexa, är det avgörande att ha en pålitlig partner som kan vägleda dig genom juridiska snårskogar. På Treschow & Partner, förstår vi att varje kvadratmeter och varje kontraktsklausul kan vara avgörande för din ekonomiska framtid.


Varför välja Treschow & Partner för Fastighets- och Entreprenadjuridik?

  • Expertis: Vår djupgående kunskap om fastighetsrätt och entreprenadjuridik säkerställer att dina affärer hanteras med högsta kompetens.
  • Personlig Service: Vi vet att varje klient har unika behov. Våra skräddarsydda lösningar speglar din unika situation.
  • Riskhantering: Vi identifierar potentiella risker i dina fastighets- och byggprojekt och arbetar proaktivt för att minimera dem.
  • Konfliktlösning: När tvister uppstår, står vi redo att företräda dina intressen, oavsett om det är i förhandlingar eller i domstol.

Våra Tjänster Inom Fastighets- och Entreprenadjuridik Inkluderar:

  • Köp och Försäljning av Fastigheter: Vi säkerställer att dina transaktioner är juridiskt vattentäta, från due diligence till kontraktsskrivning och genomförande. Läs mer här.
  • Hyresrätt: Oavsett om du är hyresvärd eller hyresgäst, hjälper vi dig att navigera i hyreslagstiftningen för att skydda dina rättigheter. Läs mer här.
  • Entreprenadkontrakt: Vi utformar och granskar entreprenadkontrakt för att säkerställa att dina projekt löper smidigt och enligt plan. Läs mer här.
  • Tvistlösning: Vi representerar dina intressen i tvister som rör fastighets- och byggprojekt, och arbetar för en snabb och gynnsam uppgörelse.

Möt Utmaningarna Med Oss Vid Din Sida

Oavsett om du står inför en komplex fastighetsöverlåtelse, en tvist i ett byggprojekt, eller behöver rådgivning kring entreprenadjuridiska frågor, är Treschow & Partner din tillförlitliga partner. Vi kombinerar juridisk skicklighet med en affärsmässig förståelse för att ge dig den trygghet och de resultat du behöver.

Kontakta oss idag för en konsultation och låt oss tillsammans säkerställa att dina juridiska affärer inom fastighets- och entreprenadjuridik hanteras med expertis och omsorg.

Vill du veta mer? Kontakta någon av våra advokater på Treschow & Partner:


Kontakta oss för ett kostnadsfritt rådgivningssamtal

Tel: 0704-185593