Advokatfirman Treschow & Partner

Advokatbyrå Göteborg


Vi är professionella och kunniga rådgivare inom affärsjuridik och vi brinner alltid för att göra vårt bästa. 

Våra jurister är engagerade och lyhörda inför era behov för att kunna ge er det stöd ni behöver. Vi har stor erfarenhet av avtal och erbjuder högkvalitativ juridisk rådgivning i alla avtalssituationer. Vi biträder i avtalsförhandlingar genom att förhandla, upprätta, granska och projektleda olika kommersiella avtalsprojekt.

Våra jurister har bred kompetens att hantera juridiska och kommersiella frågor avseende företagstransaktioner, bolagsrättsliga- samt arbetsrättsliga ärenden.

Med vårt stora yrkeskunnande ser vi till att just Du får den hjälp Du behöver. Vi är en advokatbyrå i Göteborg som är verksamma i hela Sverige och strävar alltid efter att Du som klient, oavsett privatperson eller företag, ska känna Dig väl omhändertagen och respekterad och hållas uppdaterad under hela ärendets gång. 

Vi hjälper Dig genom perioder där Du är i behov av juridisk expertis inom rättsområden som fastighetsrätt, entreprenadrätthyresrättaffärsjuridikhästjuridik båtjuridik, strandskydd och  ekonomisk familjerätt. Med vårt stora yrkeskunnande ser vi till att just Du får den hjälp Du behöver. Treschow & Partner är en advokatbyrå i Göteborg som är verksamma i hela Sverige. 

Vi strävar alltid efter att Du som klient ska känna Dig väl omhändertagen och respekterad och hållas uppdaterad under ärendets gång. Vi hjälper Dig också med att undersöka om Du kan få ekonomisk hjälp för våra kostnader. 

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri inledande konsultation med en advokat per telefon. 


Många tror att det behöver vara dyrt att anlita en advokat vid behov av juridisk hjälp. 

Så behöver inte alls fallet vara, utan det är ofta dyrare att inte anlita rätt expertis vid behov. Vi hjälper Dig med vilka finansieringsmöjligheter eller kostnadstäckningar Du kan få hjälp med.

Du är alltid välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri inledande konsultation med en advokat per telefon. 


Är du intresserad av att bli en del av vårt team?

Vi är alltid intresserade av drivna och duktiga medarbetare, se vilka tjänster vi söker under Lediga tjänster, eller skicka en spontanansökan och berätta vad du vill bidra med hos oss.