Travsport - Träningsavtal och Andra Tjänster

FÅ HJÄLP AV VÅRA KOMPETENTA OCH ERFARNA JURISTER

Träningsavtal och Andra Tjänster inom Travsporten

Specialiserad Rådgivning för Träningsavtal

Våra juridiska experter är specialiserade på att utforma avtal mellan ägare och tränare och för andra tjänster inom travsporten. Vi förstår vikten av att skapa tydliga och välstrukturerade avtal för att säkerställa ett smidigt samarbete mellan bland annat tränare och ägare.

Omfattande Avtal för Att Minska Risken för Missförstånd

Vi ser till att alla aspekter av träningen täcks i avtalet för att undvika missförstånd och senare tvister. Genom att inkludera detaljerade beskrivningar av träningsprogram, ansvarsfördelning och ekonomiska förpliktelser skapar vi en trygg grund för ett framgångsrikt samarbete.

Skydd för Dina Intressen

Vårt främsta mål är att skydda dina intressen och säkerställa att du får den bästa möjliga servicen inom travsporten. Genom att skräddarsy avtalet efter dina behov och önskemål ser vi till att du känner dig trygg och säker i ditt samarbete med tränaren eller tjänsteleverantören.

Effektivt Samarbete för Ökad Framgång

Vi strävar efter att skapa avtal som främjar ett effektivt samarbete och bidrar till ökad framgång för både tränare och ägare. Med vår expertis inom travsportens juridik kan du vara säker på att ditt träningsavtal eller andra tjänsteavtal är väl utformat och skyddar dina intressen på bästa möjliga sätt.

Ladda ner färdigt tränaravtal

Kontakta oss för ett kostnadsfritt rådgivningssamtal

Kontakta oss för ett kostnadsfritt rådgivningssamtal

E: info@treschowpartner.se
T: +46 (0) 704-18 55 93

Vill du veta mer? Kontakta någon av våra advokater på Treschow & Partner: