Travsport - Tjänster

FÅ HJÄLP AV VÅRA KOMPETENTA OCH ERFARNA JURISTER

Travsport Tjänster

Avtalsutformning och Granskning

Vi hjälper dig med skräddarsydd avtalsutformning och granskning för att tillgodose dina behov inom travsporten. Vi är specialiserade på att skapa juridiskt bindande avtal som täcker alla aspekter av hästrelaterade transaktioner och tjänster. Genom att noggrant granska och utforma avtal ser vi till att du är väl skyddad och att dina intressen tillgodoses på bästa möjliga sätt. Läs mer om avtalsutformning och granskning.

Tvistlösning och Förlikning

När tvister uppstår är det viktigt att hantera dem på ett effektivt sätt för att undvika långdragna och kostsamma processer i de olika nämnder som finns inom travsporten. Våra erfarna jurister arbetar med dig som klient för att förstå din unika situation och föreslår strategier för att lösa tvisten genom förhandling eller förlikning. Vårt mål är att uppnå bästa möjliga resultat för dig med minimalt krångel. Läs mer om tvistlösning och förlikning.

Köp och Försäljning av Häst och Andelshäst

Köp och försäljning av travhästar är komplexa transaktioner som kräver noggrann planering och dokumentation för att undvika framtida tvister. Vi erbjuder expertis och rådgivning för att hjälpa dig navigera genom denna process smidigt och säkert. Vi arbetar för att dina intressen skyddas vid varje steg i processen. Läs mer om köp och försäljning av travhästar.

Hästägaravtal och Delägaravtal

Att äga eller dela på en häst kan vara en komplicerad uppgift som kräver tydliga och detaljerade avtal för att undvika missförstånd och konflikter. Vi erbjuder skräddarsydda hästägaravtal och delägaravtal som tydligt definierar ansvarsfördelningen, ekonomiska förpliktelser och andra relevanta villkor för alla parter involverade. Läs mer om travhästägaravtal och delägaravtal.

Träningsavtal och Andra Tjänster 

Våra juridiska experter kan hjälpa till med att utforma avtal för beridartjänster och träningsprogram för hästar. Vi ser till att alla aspekter av träningen täcks i avtalet för att undvika missförstånd och senare tvister. Läs mer om träningsavtal och andra tjänster.  

Juridisk Rådgivning och Konsultation

Vi erbjuder kontinuerlig juridisk rådgivning och konsultation för dig inom travsporten. Oavsett om det gäller att tolka lagar och regler, hantera komplicerade transaktioner eller lösa tvister, är våra jurister här för att erbjuda expertis och vägledning. Läs mer om juridisk rådgivning och konsultation.

Regulatoriska Frågor och Licensiering

Travsporten är föremål för olika regler och licenskrav som kan vara förvirrande för utomstående. Vi erbjuder expertrådgivning för att hjälpa dig navigera genom dessa regler och säkerställa efterlevnad av alla tillämpliga lagar och förordningar. Läs mer om regulatoriska frågor och licensering. 

Färdiga avtal

Upptäck vårt utbud av färdiga avtalsmallar som du kan använda för att underlätta din process. Observera att dessa mallar inte är specialanpassade till din specifika situation, men de utgör en utmärkt grund för att komma igång.  Få tillgång till våra färdiga avtal inom travsportens områden.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt rådgivningssamtal

Tel: +46 (0) 704-18 55 93Kontakta oss för ett kostnadsfritt rådgivningssamtal

E: info@treschowpartner.se
T: +46 (0) 704-18 55 93

Vill du veta mer? Kontakta någon av våra advokater på Treschow & Partner: