Vi söker Advokat

VI ÄR ALLTID INTRESSERADE AV DUKTIGA MEDARBETARE

ADVOKAT

VI SÖKER DIG SOM VILL VARA MED OCH BYGGA FRAMTIDENS BYRÅ

Är du Advokat och redo för något nytt? Kom och jobba hos oss!

Juridik handlar om människor. Därför söker vi dig som är en hungrig talang som vill förändra och utmana de gamla strukturerna och som vill vara med och bidra till förändring. 

Treschow & Partner arbetar med att skapa modern juridik där vi möter kunders unika behov. Genom vår passion, professionalism och personliga prägel erbjuder vi våra kunder resultatrika lösningar på juridiska problem. Vi söker nu en Advokat till att utöka vårt team.

Vi är en modern advokatbyrå med sin huvudsakliga inriktning inom affärsjuridik, fastighetsrätt, processrätt och hästjuridik. Vi är verksamma över hela Sverige och har vårt kontor i centrala Göteborg.

Vi erbjuder ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med nära kontakt med klienter. Tempot är ofta högt med många möjligheter till sociala kontakter och kunskapsutveckling. Utöver goda akademiska meriter är din personlighet minst lika viktig för oss.

Vi ser fram emot din ansökan! Vi hanterar ansökningar och kallar till intervjuer löpande. För ytterligare information om tjänsten kontakta Frida Treschow genom frida@treschowpartner.se


Är du vår nästa Advokat? Sök nu!